OVER ONS


F4E is betrouwbaar en transparant in de opleiding en het begeleiden van voetballers.
Wij combineren management, mentale ontwikkeling en personal branding van onze klanten om hun carrière en het leven na het voetbal te verbeteren. Onze kernwaarden zijn inspiratie, enthousiasme, uitdagen en sympathie. Door samen te werken met ervaren professionals in hun vakgebied, zijn we in staat om innovatieve oplossingen te bieden voor onze klanten.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Voetballers hebben te maken met verschillende situaties op en buiten het veld. Jouw houding in deze omstandigheden bepaald wat de ontwikkeling in je voetbalcarrière zal zijn.

MISSIE

Om talentvolle voetballers tot profs creëren en rolmodellen te maken die de hele wereld inspireren. "Iedereen die voeten heeft en van voetbal houdt, is een voetballer"

WAT WE DOEN

Onze focus is het transformeren van talenten naar professionals. Wij streven ernaar om verder te kijken dan standaard conventies om hun ware potentieel te ontsluiten.

WIJ MAXIMALISEREN TALENT


Onze programma's en solide persoonlijke strategieën, FMT methode en krachtige mentaliteit zijn afgestemd op elke spelers zijn specifieke behoeften.

F4E is een unieke persoonlijke voetbal merk dat innovatieve oplossingen voetbal combineert samen door middel van specifieke training, technologie, persoonlijke begeleiding voor iedereen, om zowel binnen als buiten de voetbalwereld te inspireren. In deze nieuwe manier van persoonlijke begeleiden gaat alles over het maximaliseren van het individu op elk gebied. F4E is gericht op de conservatieve wereld van het voetbal toegankelijk en vernieuwend te maken voor iedereen. Door effectief gebruik van ons concept, helpen wij elke voetballer met het maximaliseren van zijn carrière.

ONZE FORMULE


Pleasure

Plezier hebben in wat je doet.

Passion

Hou van wat je doet.

Performance

Nooit opgeven.

Persistence

Nooit opgeven.

Power

Hard werken, harder trainen.

Progress

Volhouden en doorgaan.