FMT™


De visie van F4E (Football 4 Everyone) is dat spelers van alle leeftijden en elk niveau een verschil kunnen maken door individuele aandacht en specifieke training. Verenigingen hebben vaak niet de tijd en/of de expertise in huis om dergelijke aandacht of specifieke training te geven.

Voor het fundamenteel en structureel beter maken van spelers heeft F4E een maximaliseringsmethode ontwikkeld dat gebaseerd is op Fysieke, Mentale en Technische aspecten. FMT™ is een bewezen trainingsproduct waarmee spelers al in korte tijd ervaren dat hun prestaties op het voetbalveld maar ook daarbuiten verbeteren.

Met FMT™ train je hard, effectief en resultaatgericht met de focus op persoonlijke prestatie verbetering.

Bij F4E leer je om het verschil te maken binnen je eigen team. Je verwerft een mentaliteit en de technische kwaliteiten die jou voor de rest van je leven van pas zullen komen. Onze FMT™ formule duurt max 45 min per training.

WIJ MAXIMALISEREN TALENT


Onze programma's en solide persoonlijke strategieën, FMT methode en krachtige mentaliteit zijn afgestemd op elke spelers zijn specifieke behoeften.

F4E is een unieke persoonlijke voetbal merk dat innovatieve oplossingen voetbal combineert samen door middel van specifieke training, technologie, persoonlijke begeleiding voor iedereen, om zowel binnen als buiten de voetbalwereld te inspireren. In deze nieuwe manier van persoonlijke begeleiden gaat alles over het maximaliseren van het individu op elk gebied. F4E is gericht op de conservatieve wereld van het voetbal toegankelijk en vernieuwend te maken voor iedereen. Door effectief gebruik van ons concept, helpen wij elke voetballer met het maximaliseren van zijn carrière.

ONZE FORMULE


Pleasure

Plezier hebben in wat je doet.

Passion

Hou van wat je doet.

Performance

Laat jezelf zien.

Persistence

Nooit opgeven.

Power

Hard werken, harder trainen.

Progress

Volhouden en doorgaan.

view all features

INSPIRATIONAL TEAM


Wij zijn een collectief van professionals met hun wortels in de sportieve of zakelijke begeleiding. Ons team heeft een uitgebreid internationaal netwerk van onafhankelijke inspirerende coaches, denkers, en managers.

Godwin Falix
CEO

Coach, spelers manager, vader, oprichter en inspirator. Hij is verantwoordelijk voor het inspireren van iedereen in de wereld.

Bryan Cairo
CDO

Vader, man van vertrouwen en adviseur. Hij is verantwoordelijk voor ervoor te zorgen dat alle trainingsontwikkeling output van de hoogste kwaliteit is.

Albert Romeo
Coach

Vader, Einstein en technologist. Als ervaren technoloog in ons team, is hij gespecialiseerd in data science.

Luciano Presierie
Coach

Sportmarketeer, vader en keeper. Luciano heeft meerdere seizoenen voor AFC Ajax gespeeld als keeper en volgt de ontwikkelingen van onze spelers. Nu is hij de samenwerking met ons aangegaan.

Gavir Breidel
Coach

Sportmarketeer, vader en verdediger. Gavir is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de verdedigers en marketingstrategie.

Sherra Henriquez
Trainer

Gepassioneerd, vechter en spits. Sherra is werd een paar jaar geleden ontdekt en nu werkt voor ons.