GODWIN FALIX (FOUNDER)

Godwin Alban Falix (Vlaardingen 17 augustus 1985) is een ondernemer met een passie voor voetbal. De oprichter van F4E Football; een inspirerend merk dat verschillende diensten op een innovatieve manier met elkaar combineert. Godwin heeft, mede door zijn onconventionele ondernemingsstijl en opvallende uiterlijk, de reputatie van excentriek en niet doorsnee in de voetbalwereld.

WHY?

Ondernemen vraagt moed, geloof in jezelf en doorzettingsvermogen. Ik heb de stap genomen die de meeste mensen te onzeker vinden en dus nooit zullen nemen. Ondernemen is de ultieme vrijheid; het kiezen van jouw eigen pad, strategie en persoonlijke doelen.

Weinig ondernemers zijn bij de start Richard Branson of John de Mol. Net als dat niet veel voetballers Cristiano Ronaldo zullen worden. Echter, streven naar de ultieme droom kan iedereen. Op deze manier kijk ik naar voetballers. Ik inspireer ze om het maximale uit zichzelf te halen en hiermee de beste versie van zichzelf te worden. Dat is mijn grootste motivatie bij het creëren van het merk F4E Football.

 

MY STORY

Godwin gold als een voetbaltalent. Hij groeide op in Rotterdam-Oost in de wijk Zevenkamp. Zijn officiële betaald voetbal debuut maakte hij bij FC Dordrecht. Hij werd op jonge leeftijd vader en koos voor een maatschappelijke carrière als succesvol  ondernemer en creëerde een eigen imperium om voetballers te inspireren, zowel tijdens maar vooral na hun carriere.

CARRIERE

Opleiding

Excelsior Rotterdam

Feyenoord

Betaald Voetbal

RKC Waalwijk

FC Dordrecht

Ross County (SCO)

Berchem Sport (BEL)

Maatschappelijk

Sales Department 1

Global Inspiration Group

F4E Football

KEYNOTE SPREKER

Godwin is een expert in het overtuigend communiceren door middel van een duidelijk verhaal. Dit verhaal triggert jou om jezelf en je bedrijf naar een hoger plan te tillen door een gedegen communicatie en de manier waarop je jezelf presenteert. Godwin geeft antwoord op de volgende vragen:

Hoe presenteer ik mezelf?

Hoe verkoop ik mijn business?

Hoe onderscheid ik me in de markt?

Hoe presenteer ik mij in de juiste kleding stijl?

DAILYWIN

DailyWin is een dagelijkse inspiratie serie waarbij Godwin jouw meeneemt in zijn wereld van inspiratie. Godwin gelooft dat elke persoon, op dagelijkse basis, te maken heeft met obstakels. Hij straalt positivisme uit en wil zijn bemoedigende teksten delen met zijn volgers. Volg Godwin op Instagram en word opgebouwd met zijn positiviteit om jouw obstakels te overwinnen.

PERSOONLIJK ADVIES

Godwin heeft een gave om mensen persoonlijk advies te geven in dat geen wat ze doen. Door zijn kennis van de topsport en op maatschappelijk gebied is hij een natuurtalent in het creeren van oplossingen.

KOOP MIJN BOEK

Godwin is naast ondernemer ook een schrijver. In zijn boek: De definitie van inspiratie geeft hij zijn visie over de kracht van inspiratie en hoe u deze kan gebruiken om achter de bestemming van uw leven te komen.

WALK IN THE PARK

Een wandeling geeft nieuwe inzichten. Dat is ook de meerwaarde van Godwin. Het concept doet hij met ondernemers, starters, CEO’s om richten te geven waar je naartoe moet wanneer je vastloopt.

F4E Football GROUP

F4E Football is een merk. We geloven in de invloed in de leefstijl van mensen. Ons doel is zoveel mogelijk mensen op een positieve manier te raken, zodat ze in hun leven het maximale bereiken op elk gebied. De F4E Football Group creert merken op het gebied van sport, gezondheid, voeding, mode maar ook in het managen van uw financiën. Ons doel om elk mens ter wereld te bereiken met een van onze diensten.

LET’S CONNECT

Plan direct een meeting met Godwin.

14 + 5 =