ONS GELOOF

Iedere voetbal atleet begint als amateur en daarom werken wij met amateurs. Ons unieke voetbalconcept helpt voetbalamateurs om een professional te worden. Zowel binnen als buiten het voetbal.

VERHAAL

Football evolvers= een voetbal atleet die er alles aan doet om zich te ontwikkelen in zijn eigen carrière.

“Ambitieuze football evolvers van de wereld; amateur ontwikkelaars en semi ontwikkelaars, op zoek zijn naar een effectieve en persoonlijke vooruitgang om met trainingen hun individuele vaardigheden omhoog te brengen.”

Deze spelers zijn welbewust, kwalitatief, bruikbaar, geschikt en gedreven als het om hun trainingen gaat.
Nog specifieker kan de F4E Football doelgroep worden beschreven als: actieve atleten, jong, het willen verbeteren van zichzelf, willen worden geïnspireerd  en het willen gebruiken van nieuwe technieken aangaande voetbalmethodes.

F4E Football heeft met succes een nieuw businessmodel voor de voetbalwereld uitgevonden door een ongeëvenaarde klantwaarde (spelers en clubs) aan te bieden. In 2019 wil F4E Football 25 vestigingen in Europa hebben. Uiteindelijk is haar ambitie om geoorloofde personal development aan te kunnen bieden aan alle football evolvers van de wereld. Overal ter wereld!

CONCEPT

Een collectie van innovatieve ontwerpen. F4E Football is een organisatie met een verlangen om van amateurs, professionals te maken.

Met amateurs wordt een voetbal atleet bedoeld die zich ten koste van alles wil ontwikkelen. Dit houdt in amateurs, BVO spelers, prof spelers en ex professionals. De ontwikkelaars, avonturiers en dromers. Degenen die het in zich hebben om een bekende prof te worden, die onafhankelijk zijn, maar ook gemeenschappelijk door de liefde van 4 continenten. Spelers die op zoek zijn naar betere training, mentale coaching of begeleiding. In het kort: iedereen die een voetbal ontwikkelaar en liefhebber is. Hier word jij waarschijnlijk mee bedoeld.

BEGIN

F4E Football begon als een waarneming: de wereld maakt kennis met een nieuwe manier van persoonlijke begeleiding.

F4E Football is een voetbalbedrijf met vier diensten in spelersbegeleiding, training, coaching en consultancy. Onze vier pijlers staan voor: GEWELDIGE training, FENOMENALE coaching, VOORTREFFELIJK personal management en SIGNIFICANTE consultancy. We doen alles vanuit onze unieke voetbal formule die bestaat uit 4 groeistappen voor spelers en clubs op alle niveaus, met als doel zowel de speler en de club te professionaliseren.

PASSIE

PRESENTATIE

PRESTATIE

PROGRESSIE

4 atleet-categorieën: amateur naar BVO speler, BVO speler naar prof, vanuit prof naar een complete carrière, ex-prof naar succesvol entrepeneurship. Ook 4 clubcategorieën: amateur, topamateur, BVO club en top BVO club.

Voor de atleten zijn er memberships, traineeships, scholarships en menteeships. Voor de clubs zijn er bestuur, opleiding, coach en spelers niveaus.

Deze football evolvers zijn amateurs, BVO spelers, profs en ex profs. Zij zijn onafhankelijk, respecteren elkaars culturen en zijn jong van hart. Kun jij je hierin vinden? Zo ja, gefeliciteerd. Jij bent wat wij noemen een football evolver. Jij bent zo belangrijk dat F (football) 4 E (evolver) naar jou is vernoemd.

F4E Football is een voetbalorganisatie dat reflecteert en leert van de behoeften van al deze wereldwijde football evolvers.

De overheersende gedachte: het verlangen voor professioneel voetbal.

Football evolvers weten wat ze willen. Dit houdt in skills ontwikkeling, waarden, sociale omgeving, goede trainingen en geweldige contactmomenten. Ze hebben een verblijf op een goede locatie nodig.

F4E Football heeft geluisterd naar de behoeften van deze spelers. Het resultaat hiervan is uniek met geweldige verzorging voor een prijs die het best past.

ONTWIKKELING

F4E Football zegt: laten we vooruitgaan.

F4E Football probeert alle evolvers naar professioneel voetbal te brengen overal ter wereld. Dit door een wereldwijd portfolio van instituten te creëren, gelegen op toplocaties bij reguliere voetbalfaciliteiten en bij grote internationale clubs.

MAATSCHAPPELIJK

F4E Football begon als een waarneming: de wereld maakt kennis met een nieuwe manier van persoonlijke begeleiding.

F4E Football is een voetbalbedrijf met vier diensten in spelersbegeleiding, training, coaching en consultancy. Onze vier pijlers staan voor: GEWELDIGE training, FENOMENALE coaching, VOORTREFFELIJK personal management en SIGNIFICANTE consultancy. We doen alles vanuit onze unieke voetbal formule die bestaat uit 4 groeistappen voor spelers en clubs op alle niveaus, met als doel zowel de speler en de club te professionaliseren.

ECHTE BEGELEIDING

Bij F4E Football is het niet alleen trainen en coaching. Het gaat ook over de totstandkoming van het toonaangevende transformationele wereldwijde voetbalbedrijf. F4E Football, onze gasten, onze mensen en onze aandeelhouders zorgen voor het welzijn van alle evolvers en het ecosysteem om ons heen. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen liggen bij onze kernwaarden. 

OPRECHTE AANDACHT

F4E Football is in veel opzichten anders dan andere voetbalbedrijven. Een daarvan is de manier waarop we dingen doen. Wij zijn zowel Academy als Agency en ontwikkelen onze instituten door middel van innovatieve apps en een unieke, modulaire ontwikkelmethode. Neem onze kernwaarde ‘Persoonlijke groei’. We geloven in een eerste keer goed bouwen. Dat betekent dat we ons onderzoek doen en bouwen onze trainingssessies off-site op om zo weinig mogelijk te verspillen en meer efficiëntie in het algemeen te garanderen. We zijn ook in staat om het energieverbruik van ons instituut te meten dankzij slimme technologie. Dit betekent dat we onze instituten niet fysiek hoeven te bezoeken om te zien hoeveel (of hoe weinig) energie ze verbruiken. We nemen gewoon een kijkje in het F4E Football-portaal.

LET’S CONNECT

Plan direct een meeting met ons.

Nieuw veld

Nieuw veld

12 + 8 =