OVER ONS

F4E Football is een instituut dat is gespecialiseerd in het identificeren, ontwikkelen, begeleiden en het voorzien van maatschappelijke ondersteuning aan voetbaltalent. We leveren diensten aan vier type voetballers: amateurs, BVO spelers, profvoetballers en ex profvoetballers. Onze focus doelgroep bevindt zich in de top van het amateurvoetbal of speelt bij een BVO. We noemen deze doelgroep de FOT (Football Obsessed Teenagers). Spelers die niets liever willen dan profvoetballer worden. Deze spelers helpen we om top spelers te  worden en zodoende hun doel te realiseren.

We zijn instituut dat volledig inspeelt op de leefstijl van een voetballer. Wij willen op een inspirerende manier concepten koppelen aan de behoeften van spelers om waarde toe te voegen aan hun bestaan en in de fase waarin ze zich begeven. Het gaat ons dus niet (alleen) om het sluiten van contracten, maar vooral om het creëren van waarde voor elke voetballer. Een voetballer moet leren verder te kijken dan zijn carrière. De voetballer is een merk. Door middel van trainingen op sociaal , maatschappelijk en zakelijk gebied helpen wij voetballers commercieel te denken. Zowel tijdens als na hun carrière. Ze leren business skills die een leven lang van pas komen.

We brengen ze aan tafel met gearriveerde zakenmensen. Hiermee leren ze hoe het reguliere bedrijfsleven in elkaar steekt.

Wekelijks krijgen ze (online)cursussen die op maat gesneden zijn. Dit zodat ze zich blijven ontwikkelen. Tijdens en na hun carrière. Hiermee is ons onderscheidend vermogen aangestipt. Waarde creëren voor de langere termijn i.p.v. alleen arbeidscontracten afsluiten voor de korte termijn. Voetballers business minded maken zodat ze zelf kunnen zorgen voor hun pensioen. De ‘old school’ werkwijze van het traditionele makelaar bureau is passé,. Spelers moeten daar niet meer intrappen. Aan clubzijde begeleiden we ook bestuurders met het vinden van de gewenste spelers en bemiddelen wij tussen de belangenbehartigers om transfers te realiseren. We zijn de olie in de vastgeroeste voetbalwereld.

We zijn niet gekomen om mee te spelen, maar we zijn gekomen om over te nemen. Marktleider worden, dat is ons doel. Wij zijn F4E Football!

MISSIE

Middels ons onderscheidende training concept werken wij samen met amateurverenigingen om het niveau omhoog te krikken. Ons doel is om 100 hubs te vestigen op nationaal niveau voor 2025. Wij willen het grootste voetbalbolwerk van de wereld worden. In 2030 willen we op 4 wereld continenten (Europa, Azië, Afrika en Amerika) vertegenwoordigd zijn om iedereen, op zijn/haar eigen niveau, professioneel met voetbal aan de slag te laten gaan en de beste talenten in een vroeg stadium te ontdekken.

VISIE

F4E Football geeft FMT trainingen in Small Group en Personal training varianten. Ook bieden wij Premium pakketten voor ambitieuze amateurvoetballers.

Voor BVO spelers tussen de 13-15 jaar hebben wij gesponsorde programma’s; ondersteuning geven aan specifieke ontwikkelingspunten waar bij de club geen aandacht aan wordt besteed.

We helpen het Nederlands voetbal door betere, individuele spelers te maken. Dit zodat deze effectiever kunnen functioneren binnen het team. Onze focus ligt op omgaan met teleurstellingen en dergelijk (bijkomstig) gedrag.

Daarnaast bieden we een instituut dat, zowel binnen als buiten het voetbal, een sociaal maatschappelijke functie kent om sterke persoonlijkheden te creëren.

NETWERK

F4E Football gelooft in de kracht van samenwerking.

Alleen door gebruik te maken van expertise, ervaring en de netwerken van betrokken nationale/internationale clubs/partners zijn wij in staat een vuist te maken en echt het verschil te maken voor de spelers die deelnemen aan onze programma’s.

Graag presenteren wij de clubs en merken waarmee we samenwerken op lokaal, nationaal en internationaal niveau.

We kennen de kantine baas van Nieuwerkerk, technisch directeur van Tottenham, maar ook de materiaal man van Meizhou Hakka in China.

Ons netwerk is veelzijdig en groot. Dat is ook onze ambitie: de grootste onafhankelijke voetbal organisatie van de wereld worden.

LOCATIES

• Nieuwerkerk ad IJssel
• Maassluis

MEDEWERKERS

GODWIN FALIX

Gerespecteerd als straatvoetballer, talentvolle jeugdspeler bij Excelsior en Feyenoord. Kortstondige profcarriere bij RKC en FC Dordrecht. Na een paar avonturen in Schotland en België bij de amateurs verzeild geraakt. Visionair en een idealistische kijk op het veranderen van de voetbalwereld. Kan door zijn tomeloze enthousiasme inspireren en mensen in het hart raken. Begeleidt spelers van A-Z. Inspireert het team, zet de lijnen uit binnen de organisatie en is de sparringspartner van menig voetbal directeur.

Daan Blij

Hij komt uit Rotterdam Zuid, speelde eerst in de kraamkamer van talent op de Oldegaarde: Spartaan 20. Hij werd opgepikt door Feyenoord en maakte zijn debuut in het profvoetbal bij Excelsior Rotterdam. Door blessureleed werd zijn contract niet verlengd. Hij ging in de tweede divisie spelen bij Excelsior Maassluis. Hij is gerespecteerd om zijn fenomenale straattechniek en uitzonderlijke traptechniek.

Sherra Henriquez

Ze komt van de West Kruiskade. Opgegroeid in een achterstandswijk. Voetballen met jongens heeft haar hard gemaakt. Ze kent geen angst. Deze pitbull kwam vanuit het straatvoetbal bij Barendrecht terecht. Later werd ze opgepikt door Excelsior en speelt tegenwoordig in de Eredivisie Vrouwen. Momenteel traint ze als amateurvoetballer, maar ze is  alom gerespecteerd door profs binnen F4E Football.

Sharon Versluis

Deze bikkelharde verdediger speelt bij Excelsior Rotterdam in de Eredivisie.
Ze wordt enthousiast van beter worden en mensen beter maken. Door haar houding is ze een enorme toegevoegde waarde binnen onze brand. Ze let op details en zet mensen op hun plek.

DWIGHT MAANSTER

Dwight is een echt commerciëel fenomeen. Sinds jaren werkt hij in de tech industrie op Champions League niveau. In de jeugd speelde hij in Rotterdam West, bij Sparta. Hij is een klankbord en sparringpartner voor onze spelers. Bij F4E Football denkt hij na over het platform uitbouwen en pitcht deze voor investeerders. Door zijn ervaring in de corporate wereld communiceert en organiseert hij executive meetings met technisch directeuren in de voetbalwereld!

Benny M. BENSAÏD

Benny is een van de eeuwige talenten in Tunesië. Hij word daar aanbeden als een soort van Basten. Speelde het WK voor jongens onder de 18. Nu begeleid hij spelers voor F4E FOOTBALL is hij de brug naar de expansie richting Afrikaanse talenten naar Europa begeleiden.

LET’S CONNECT

Plan direct een meeting met ons.

Nieuw veld

Nieuw veld

11 + 3 =