TEAM

PLAY FEARLESS. TRAIN WITH CONFIDENCE.

TEAM F4E FOOTBALL

NETHERLANDS

LOCATIE

FORTIUS AMSTERDAMSE SPORTVERENIGING

DATUM

10 OKTOBER, 2018

TIJD

19:30 – 22:30

EVENEMENT OVERZICHT

F4E’s nationale scouting programma is terug en we zijn op zoek naar het beste jonge, niet-gecontracteerde talent in Nederland.

 Voetballers maken kans op een uniek trainingsprogramma van 4 sessies met de hoofdcoach van team F4E Football en zijn coaches.

 Ben je tussen de 16 en 21 jaar schrijf je dan nu in en verdien de mogelijkheid om een plek bij team F4E Football te veroveren.

VOORRONDE

Training maandag trials – 10 okt – Amsterdam

De coaches selecteren de beste kandidaten die mogen deelnemen aan de eerste training maandag. De 40 beste voetballers zullen daarna doorgaan naar de volgende ronde.

RONDE 1 & 2

Training maandag sessie 1 – 17 okt – Amsterdam

Training maandag sessie 2 – 24 okt – Amsterdam

De top 40 beste voetballers worden getest door de hoofdcoach en zijn coaches. Tijdens de sessies draag je gloednieuwe Nike Football training gear. De top 20 geselecteerden gaan door naar de finale van Nederland.

RONDE 3

Team F4E NL finale – maandag 31 okt – KNVB Zeist

De top 20 voetballers strijden tegen elkaar op het nieuwe trainingscomplex van de KNVB in Zeist. Alleen de beste spelers gaan door naar de global showcase.

GLOBAL SHOWCASE

Team F4E global showcase – nov 2016

De beste voetballers vliegen naar St. George’s Park in Engeland om zich te meten met de beste talenten wereldwijd om een plek te veroveren bij team F4E Football. 

Dit programma is alleen toegankelijk voor inwoners van Nederland zonder professioneel contract tussen de 8-12/ 13-15/ 16-21 jaar. Geen ID betekent niet spelen.  

Voor meer informatie kun je ons e-mailen op: info@f4efootball.com

LET’S CONNECT

Plan direct een meeting met ons.

Nieuw veld

Nieuw veld

8 + 1 =